Bun venit in cadrul comunitatii universitati noastre centenare!

Dragi boboci,

În primul rând, doresc să vă urez bun venit în cadrul comunității universității noastre centenare! Academia de Studii Economice din București a celebrat anul acesta 100 de ani de la înființare, iar voi, cei care ați fost admiși în anul universitar 2013-2014, aveți privilegiul de a fi „generația ASE 100”!

A fi student al ASE București înseamnă a îmbrățișa valori precum spiritul de inițiativă, devotamentul, profesionalismul, pasiunea, înclinația spre studiu, toate îmbinate cu o viață activă.

Fiecare dintre voi își poate aduce aportul la îmbunătățirile pe care dorește să le vadă implementate în universitate, și chiar mai mult, este dator să o facă. Noi, tânăra generație, suntem răspunzători de direcția în care va evolua țara noastră în următoarele decenii și trebuie să producem o schimbare în societatea românească, iar această schimbare nu poate fi făcută decât prin implicare activă! Trebuie să contribuim la reașezarea sistemului de valori, iar pentru aceasta trebuie să vă cunoașteți calitățile și defectele, pentru a lua măsurile potrivite și necesare dezvoltării voastre personale!

Vă invit așadar să vă adresați plini de curaj ori de câte ori veți simți că întâmpinați dificultăți în spațiul academic, atât mie la sala 0327 din clădirea „I.N.Angelescu”, cât și colegilor voștri reprezentanți în Consiliile Facultăților, Senatul universitar sau în Consiliul de Administrație.

În final, vă felicit pentru alegerea făcută în ceea ce privește traseul vostru profesional și vă urez mult succes în noul an universitar!

 

Radu Petrariu

Consilierul Rectorului – responsabil cu activitățile studențești